3 moduri de a purta Very Peri, culoarea anului 2022 in machiaj

3 moduri de a purta Very Peri, culoarea anului 2022 in machiaj

Very Peri este culoarea anului 2022 si o putem regasi si in tendintele din machiaj.
Pentru acest an, pentru prima data in istorie, Institutul Pantone a creat culoarea anului. Anul 2022 este unul special: suntem in prima inovatie si transformare globala. Este un moment complex, in care emergem dintr-o perioada de liniste si retragere. Pe masura ce societatea evolueaza, se cer noi forme de exprimare si de conectare si se creeaza noi posibilitati. Culoarea anului 2022 este Very Peri, o nuanta dinamica de albastru optimist, energic, cu subtonuri de rosu violet. Este o culoare vesela care incurajeaza creativitatea si expresia artistica.

De 23 de ani Institutul Pantone selecteaza culoarea anului, stabilind tendintele in materie de culoare, pe care le putem regasi de la companii, pana la editiile sezoniere in fashion, beauty sau lansari de produse. Procesul de selectare a culorii anului este unul complex, care ia in calcul atat piata si contextul economic in momentul respectiv, cat si tendintele previzionate pentru anul urmator.
 

Poarta Very Peri in machiajul ochilor

In machiaj regasim nuanta Very Peri inca de la sfarsitul anului trecut, purtata de vedete internationale in machiajul ochilor. O poti adopta si tu destul de usor, aceasta nuanta fiind potrivita tuturor, indiferent de culoarea ochilor sau parului. Trebuie sa tii cont insa ca in general culoarea violet scoate in evidenta cearcanele. Aplica doar pe pleoapa superioara fard in culoarea aceasta si indrazneste sa o adopti in totalitate. In mod surprizator, daca vei indrazni cu o cantitate mai mare de pigment vei evita efectul de accentuare al cearcanelor. Finalizeaza cu un rimel negru pentru a modela genele in forma si lungimea dorite. Poti desavarsi machiajul cu nude sau corai pe buze.

Very Peri se poate aplica cu succes pe unghii

Coloreaza-ti unghiile integral in oja de aceasta nuanta optimista.
Poti indrazni sa te joci cu ea in manichiura French reinterpretat: aplica un lac transparent sau nude si coloreaza doar varfurile unghiilor in aceasta culoare. De asemenea, poti crea sau aplica diferite ornamente florale in aceasta culoare.

Very Peri in fardul de obraz si pudre

Culoarea aceasta va fi cu siguranta revelatorie si pentru iluminatoare. Acest subton se regaseste deja in pudrele mix de nuante deoarece se potriveste minunat cu toate tipurile de piele si poate crea un efect de perfectiune de portelan. Aceasta nuanta se completeaza foarte bine cu un machiaj natural al buzelor, in nuante de nude sau coral.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!