Cele mai bune idei de martisoare cosmetice

Cele mai bune idei de martisoare cosmetice

Luna Martie inseamna cadouri pentru doamnele si domnisoarele dragi din viata ta. Cu siguranta te intrebi ce sa le mai iei anul acesta. Iti venim in ajutor cu o selectie de martisoare cosmetice pe care sigur le va aprecia! Tu ne vei multumi pentru sugestiile oferite, iar ele iti vor multumi tie! 😊

Un ruj rosu mat si rezistent va fi un martisor elegant, care se va asorta perfect la o tinuta office sau la una de seara. Il poti gasi intr-o varianta de set cadou cu un creion de buze asortat, pentru desavarsirea aspectului buzelor. 

Rimelul, nelipsit in trusa de machiaj, poate oferi aspectul genelelor mult-visate. Imbogatite cu ingredient naturale, hranitoare si protectoare pentru gene, rimelurile VIPERA sunt o alegere cu care nu ai cum sa dai gres daca le oferi in dar de Martisor.

Fardurile compacte VIPERA pentru machiajul ochilor aplifica frumusetea naturala, culoarea si corecteaza forma ochilor. Cu ajutorul produselor noastre, te poti bucura de culoarea intensa si textura bogata, matasoasa, usor de aplicat. 

Sistemul modular magnetic iti vine in ajutor cu adevarate comori pentru trusa de machiaj. Versatile si compacte, pot fi la indemana oricand esti in deplasare, fiind usor de luat in poseta sau in trusa de calatorie. 

Seturile de 6 lacuri de unghii VIPERA sunt dezvoltate special pentru a raspunde nevoilor femeii moderne. Indiferent de tendinte, nuantele acestea de rosu intens, sidefuri sau albastru sunt intotdeauna la moda.Seturile de 6 lacuri de unghii VIPERA sunt dezvoltate special pentru a raspunde nevoilor femeii moderne. Indiferent de tendinte, nuantele acestea de rosu intens, sidefuri sau albastru sunt intotdeauna la moda.

Trusa de machiaj cu 12 culori vibrante este propunerea perfecta pentru doamnele si domnisoarele care iubesc culorile indraznete in machiaj

Cele mai mici domnisoare sunt rasfatate luna aceasta cu martisoare sub forma de machiaj pentru copii special conceput si sigur pentru pielea lor sensibila. Descopera gama de machiaj si ojele pentru copii de la VIPERA, din colectia TuTu. In functie de produsele alese, acestea au un mic accesoriu de par. Cosmeticele pentru copii de la VIPERA hidrateaza pielea si pot fi un cadou minunat pentru fetitele de peste 3 ani. 

Daca stii ca persoana draga are tenul acneic sau cu tendinta acneica, surprinde-o cu un set de dermato-cosmetice special formulate pentru ea. Mai mult, in perioada aceasta, setul de 3 produse il poti achizitiona cu 25% reducere.

Pretios si mereu potrivit, serumul iluminator MESO-THERAPY pentru piele si par este un serum cu uleiuri pretioase si vitamine protectoare. Va imbunatati vizibil aspectul pielii si parului. Uleiurile continute se absorb imediat, lasand pielea hidratata. Daca este aplicat sub machiaj, revigoreaza si reimprospateaza tenul in mod placut.

Fiecare dintre noi are nevoie de ingrijire delicata si sigura pentru pielea mainilor. Crema cu argint coloidal pentru maini lupta impotriva germenilor in timp ce protejeaza pielea. Argintul coloidal are rol antimicrobian, antibacterian si antimicotic.

Luna aceasta este cel mai potrivit moment sa iti alegi si tu cadourile cosmetice mult visate: produsele de machiaj, ingrijire sau pentru unghii marca poloneza VIPERA pentru un aspect desavarsit! Combina culorile si produsele dupa cum iti place si te caracterizeaza cel mai bine, pentru a-ti pune inca odata in evidenta frumusetea naturala.

Pastreaza si anul acesta traditia din prima luna a primaverii: poarta Martisor, ai grija mai multa de tine si ofera-ti cadoul preferat de Ziua Femeii.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!