Cum iti faci manichiura perfecta acasa

Cum iti faci manichiura perfecta acasa
Unghiile sunt cartea noastra de vizita. Este important sa le avem mereu sanatoase, curate si cu o manichiura impecabila. Manichiura perfecta se poate realiza foarte usor si din confortul casei tale, avand la dispozitie produsele necesare pentru acest lucru. Urmeaza cativa pasi simpli,  foloseste produse de calitate si cu putina atentie, indemanare si exercitiu, nu ai cum sa dai gres. Afla din acest video cum sa faci acest lucru singura, la tine acasa.

Primul pas este cel de curatare a suprafetei unghiei. Foloseste o solutie blanda, fara acetona. Solutia fara acetona de la VIPERA este potrivita atat pentru unghiile naturale, cat si pentru unghiile false. Neavand ingrediente toxice, este potrivita si pentru unghiile casante sau cele deteriorate. Formula speciala adauga un plus de rezistenta unghiilor. Mirosul fin de flori de magnolie te va incanta cu siguranta!


Al doilea pas este cel de inmuiere a cuticulelor.

Specialistii VIPERA au creat un balsam cu particule fine exfoliante si hidratante pentru cuticulele tale. Aplica-l pe cuticule folosind peria, lasa sa actioneze pana la 60 de secunde, apoi maseaza usor. Balsamul contine un complex bogat care hidrateaza eficient cuticulele, prevenind astfel ruperea si descuamarea acestora. Produsul poate fi folosit zilnic.


Odata inmuiate si hranite cu ajutorul basamului, poti trece la pasul urmator: indepartarea cuticulelor crescute in exces pe suprafata unghiilor. Aplica serumul special, cu perie inclusa, iar dupa doar 30 de secunde le poti cosmetiza usor, impingandu-le cu ajutorul unui stick.

Urmatorul pas: aplicarea unei baze pentru manichiura. In functie de starea de sanatate a unghiilor tale si de nevoia lor, poti alege un tratament intaritor. Noi azi am ales Nutri Nail Care, un tratament eficient pentru unghiile slabite. Formula pe baza de 6 ingrediente active, coenzima Q10 si calciu, reprezinta un program avansat de ingrijire.

Lacul de unghii colorat este cel care va fi, practic, vizibil si iti va defini manichiura. Pentru azi, am ales lacul de unghii Natalis, intr-o nuanta de rosu bogat. Lacul de unghii Natalis are o calitate superioara, este disponibil in multe nuante moderne, adera bine la unghie si se intinde foarte usor cu pensula lata. Aplicarea lacului pe unghie se realizeaza din 3 miscari ale pensulei: intotdeauna incepi din partea centrala, apoi stanga si dreapta. Rezista pe unghii pana la o saptamana, are un aspect ferm si uniform.

Top coat-ul va sigila oja pe unghii, ii va da rezistenta si stralucire, iar daca alegi unul pentru extra-luciu efectul va fi wow. Lacul de unghii va fi astfel scos in evidenta cu top coat si va avea o rezistenta sporita, datorita acestui adevarat scut virtual cu efect deosebit.

La final, pentru a usca rapid manichiura, poti picura accelerator pentru uscarea unghiilor. O picatura pe fiecare unghie va fi de ajuns. In doar 60 de secunde vei obtine unghii perfect uscate, cu un finisaj neted, dur, stralucitor. Pielea din jurul unghiei va ramane hidratata, fara sa fie uleioasa. Este minunat pentru manichiuri mai complicate deoarece vei usca unghiile fara a strica stratul superior.


Ultimul pas este retusarea manichiurii.

Creionul T!DY UP iti vine in ajutor. Cu el poti sterge urmele nedorite de oja de pe langa unghie. Are capete de schimb, astfel ca il vei folosi mai mult timp. Cu o formula organica, fara grasime, fara solvent volatili sau acetona, este ultra delicat, atat cu unghiile naturale, cat si cu unghiile false. Are un miros proaspat. Il poti lua cu tine cand calatoresti deoarece ocupa putin spatiu si nu curge.

Incearca si tu o manichiura acasa cu produsele care ti se potrivesc de la VIPERA!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!