Cum obtii sprancenele perfecte acasa cu ajutorul Kit-ului Celebrity Eyebrows by VIPERA

Cum obtii sprancenele perfecte acasa cu ajutorul Kit-ului Celebrity Eyebrows by VIPERA

Forma sprancenelor defineste trasaturile fetei. Tendintele actuale recomanda sprancenele arcuite, bine definite. Lasa-le sa creasca, apoi defineste-le forma. Sprancenele perfecte pentru tine sunt cele care se potrivesc chipului tau.

Kit-ul Celebrity Eyebrows de la VIPERA contine tot ceea ce ai nevoie pentru a stiliza sprancenele, urmarind atat armonia trasaturilor chipului tau, dar si tendintele actuale. Fiecare kit contine: un fard disponibil in 9 nuante, 6 sabloane, o perie cu aplicator dublu, o penseta si instructiunile de utilizare. Testeaza cele 6 sabloane si vezi care ti se potriveste cel mai bine. Ai incredere in forma ta naturala si ghideaza-te dupa ea cand alegi sablonul.

Make-up artist-ul Laura Perian a testat Kit-ul Celebrity Eyebrows de la VIPERA si iata ce sfaturi are pentru un machiaj perfect al sprancenelor. Urmareste in acest articol cei 4 pasi pentru a obtine sprancene perfecte.

  • Nu umbla la forma sprancenelor cand te machieze, ci doar umple golurile cu ajutorul fardului inclus in kit cu o umbra subtila.
  • Nuanta fardului ales ar trebui sa fie una rece.
  • Studiaza cu atentie nuanta firului tau de par din sprancene si alege o nuanta de fard cu un ton mai deschis decat cel al firelor de par.
  • Evita sa creezi unghiuri foarte ascutite sprancenelor, care ar putea sa iti dea un aspect aspru.
  • In partea interioara a sprancenei foloseste capatul pufos al pensulei din kit. Asta va crea un look soft si umbre elegante. Spre coltul extern poti folosi capatul unghiular.
  • Dupa ce ai colorat sprancenele fixeaza cu ajutorul unui gel.

Pentru fixarea fardului pe sprancene si pentru o mai buna rezistenta a acestuia, poti folosi un gel transparent. Vei obtine un aspect de sprancene ingrijite, desavarsite.

Model: Alexandra Voicescu, Etoile Models

Make-up: Laura Perian

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!