Cum se aplica fondul de ten

Cum se aplica fondul de ten

Aplicarea corecta a celor mai potrivite produse de make-up pentru tenul tau este esentiala pentru evidentierea trasaturilor naturale si pentru estomparea imperfectiunilor. Urmeaza cativa pasi simpli, foloseste intotdeauna produse de make-up adecvate si nu vei da gres. Afla din acest articol cum se aplica fondul de ten in mod corect.
 

Curatare ten
Hidratare ten
Aplicare baza pentru machiaj
Alegerea fondului de ten potrivit
Aplicare fond de ten folosind pensula de fond de ten si buretele de blending


Primul pas este cel de curatare ten cu ajutorul unei dischete demachiante si a unei ape micelare. Apa micelara VIPERA este potrivita tuturor tipurilor de ten, inclusiv pentru pielea sensibila sau cu probleme. Are o formula usoara, fara parfum. Indeparteaza delicat si complet impuritatile, urmele de machiaj, lotiunile si cremele cu SPF. Curata profund fara a usca pielea.


Al doilea pas este cel de hidratare ten: tenul tau are nevoie de hidratare optima. Foloseste serumul de la VIPERA: este o sursa buna de hidratare cu beneficii antialergice, stimuleaza productia de colagen din piele, intareste capilarele, imbunatateste fermitatea pielii, estompeaza petele pigmentare si calmeaza iritatiile. Am ales varianta pentru piele uscata si sensibila, ce contine ingrediente organice de aromaterapie. Aplica o cantitate optima si intinde produsul cu degetele. Maseaza pana se absoarbe complet.


Al treilea pas este cel de aplicare baza pentru machiaj. Baza pentru machiaj Paradise VIPERA este potrivita oricarui tip de piele: imbunatateste aspectul porilor si al imperfectiunilor, sterge liniile fine. Creeaza o senzatie placuta de catifelare a tenului, oferind un efect moderat de matifiere. aza pentru machiaj este incolora si ajuta la crearea unui machiaj de lunga durata.


Odata pregatit tenul, poti aplica fondul de ten. Fondul de ten trebuie ales incat sa corespunda caracteristicilor tenului tau. Alege in functie de gradul de hidratare al tenului, tipul tenului, rezultatul droit si culoare (ton si subton). Poti deschide nuanta unui fond de ten cu ajutorul unei creme de fata sau a unui iluminator. Fondul de ten Photo Model  acopera cu delicatete imperfectiunile tenului, netezeste ridurile. Este usor si cremos, lasand totodata pielea hidratata.

In functie de tipul de ten si de aria de aplicare, poti folosi pensula sau un burete pentru machiaj. In general vei aplica mai mult produs cu pensula de machiaj, iar un burete de blending va blura frumos porii, ceea ce il face ideal pentru pliurile inguste – zone mai greu accesibile. Daca ai tenul uscat sau se cojeste, buretele este mult mai potrivit: cu ajutorul buretelui aplici prin tapotare si fixezi mai bine pe ten.

Ca sa iti venim in ajutor, am pregatit acest film, cu ajutorul caruia poti vedea exemplificati toti acesti pasi.

Incearca si tu un machiaj complet al tenului cu produsele de make-up preferate de la VIPERA!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!