Dermatocosmetice din gama Cos-Medica pentru ingrijirea tenului acneic

Dermatocosmetice din gama Cos-Medica pentru ingrijirea tenului acneic

Pe langa cosmeticele obisnuite, ne putem bucura de dermatocosmetice. Acestea se comercializeaza si in farmacii, insa nu locul in care se comercializeaza le definesc, ci faptul ca ingredientele lor nu numai ca ingrijesc, ci si trateaza diferite afectiuni.

  1. Ce sunt dermatocosmeticele
  2. Gama Cos-Medica de la VIPERA
  3. Beneficiile Acidului Azelaic
  4. Rutina de ingrijire cu dermatocosmeticele Cos-Medica
  5. Sfaturile noastre pentru cele mai bune alegeri

Produsele dermatocosmetice sunt produse cosmetice imbunatatite cu diferite ingrediente speciale care actioneaza tratand diferite probleme ale tenului, parului sau unghiilor. Dermatocosmeticele nu contin substante iritante, coloranti sau parfumuri. Dermatocosmeticele sunt asadar produse cosmetice imbogatite cu diferite ingrediente cu scop terapeutic. Spre deosebire de produsele cosmetice obisnuite, dermatocosmeticele sunt fabricate printr-un proces mult mai strict si standardizat, astfel incat sa fie mai sigure si mai eficiente. Ca si in cazul cosmeticelor obisnuite, dermatocosmeticele se aleg in functie de tipul de piele. Acest lucru este la fel de important precum in cazul machiajului sau altor produse care intra in contact direct cu pielea.

Gama cu dermatocosmetice Cos-Medica de la VIPERA contine produse recomandate tenului acneic sau cu predispozitie acneica. Cu ajutorul acestor produse, iti recapeti frumusetea naturala. Gama Cos-Medica cuprinde un program complet de lupta impotriva problemelor tenului acneic si cu predispozitie acneica: produse pentru curatare, regenerare, precum si machiaj. Calitatea pielii se imbunatateste.

* Rezultatele testelor efectuate pe 30 persoane cu piele acneica:

  • dupa 4 saptamani de tratament: bacteriile se reduc cu 77%
  • dupa 8 saptamani de tratament: bacteriile se reduc cu 98%

Ingredientul activ este Acidul Azelaic.

Acidul Azelaic este un acid dicarboxilic, regasit in mod natural in cereale (orz, secara, grau). Are proprietati antibacteriene, de inhibare a bacteriilor atat aerobe, cat si anaerobe. Utilizat cu succes in produse cosmetice, acesta previne formarea punctelor negre, diminueaza porii, estompeaza decolorarea, regleaza productia de sebum, ajuta la netezirea cicatricilor cauzate de acnee. Acidul Azelaic nu irita pielea si poate fi utilizat pe tot parcursul anului, nefiind fotosensibilizant. Prezinta o actiune multidirectionala si extrem de eficienta in tratarea problemelor pielii. Este utilizat cu succes in tratarea acneei, pielii atopice, psoriazice, pielii predispuse la eritem, cu decolorari si cu tendinta de inflamare a foliculilor de par.

Eficacitatea Acidului Azelaic este confirmata de testele lui Cunliffe W. J. Holland K. T.

Din rutina Cos-Medica de la VIPERA, selectam cateva produse cu efect extraordinar pe piele.

Bio-serum de noapte cu acid azelaic pur are proprietati antibacteriene, previne formarea punctelor negre, vindeca decolorarea, regleaza secretia de sebum, diminueaza porii, netezeste cicatricile acneice.
In timpul odihnei nocturne ranile se vindeca mai bine, mancarimea, umflarea si durerea sunt reduse. Inflamatiile si iritatiile pielii sunt regenerate, hidratate si calmate. Datorita utilizarii regulate a bio-serumului, leziunile acneice profunde sau superficiale se diminueaza sau dispar.

Exfoliantul dermatocosmetic contine ingrediente naturale care lasa pielea curata in timp ce o hidrateaza. Exfoliantul curata delicat, dar profund pielea. Indeparteaza celulele moarte si machiajul fara sa irite. Curata si inhiba dezvoltarea bacteriilor. Ingredientele antiinflamatoare previn punctele negre. Pregateste pielea pentru pasi suplimentari de ingrijire si machiaj. Este potrivit pentru utilizarea zilnica.

SoluČ›ia purificatoare indeparteaza in siguranta si usor machiajul si impuritatile, hidrateaza, echilibreaza, improspateaza si lumineaza pielea. Contine un cocktail de ingrediente anti-inflamatorii care elimina si previn formarea punctelor negre. Are actiune anti-bacteriana si anti-inflamatorie pentru a re-echilibra productia de sebum in timp ce calmeaza si netezeste pielea. Lasa pielea luminoasa, hidratata si ferma.

Alege intotdeaua dermatocosmeticele potrivite tenului, parului si unghiilor tale. Intreaba medicul, farmacistul sau chiar producatorul produselor cosmetice. Ei sunt cei mai in masura sa iti recomande produsele de care ai nevoie.

Consulta lista de ingrediente continuta de fiecare produs.

Urmareste perioada de valabilitate a recipientilor; nu utiliza dupa perioada maxima recomandata de la deschirerea flaconului, pentru a te bucura din plin de efectele benefice ale acestora.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!