Noua gama de farduri modulare magnetice este acum disponibila online

Noua gama de farduri modulare magnetice este acum disponibila online

Reunite sub numele de gama Magnetic Play Zone, noile farduri modulare magnetice sunt acum disponibile si in tara noastra. Acesta este un sistem de farduri unic in lume, patentat de VIPERA Polonia, in care vei redescoperi aceeasi calitate excelenta a fardurilor noastre, sub o noua prezentare, perfect adaptata nevoilor si stilului tau.

Linia Magnetic Play Zone este formata dintr-un sistem modular de recipienti de tip tava care aluneca vertical unul peste celalalt datorita magnetilor. Capacul si tavile sunt ghidate si tinute impreuna de magneti, astfel putand fi usor separate si inlocuite cu alte produse cosmetice din aceeasi gama. Sistemul vertical de farduri cu magneti ofera o gama larga de optiuni in construirea seturilor individuale de produse.

Probabil de-a lungul vremii te-ai confruntat si tu cu situatia mai putin placuta in care culorile preferate de pe paleta de farduri s-au terminat si nu ai putut sa le inlocuiesti altfel decat comparand o noua paleta. Ei bine, de acum, acest lucru poate fi evitat. Paletele cosmetice cu magneti sunt mai practice decat carcasele clasice si se dovedesc o alegere isteata, permitand o foarte mare flexibilitate. Aceste palete sunt create de tine. Ele permit alegerea produselor si culorilor favorite care se pot schimba si conecta cu usurinta: se poate scoate un produs cosmetic uzat sau se completeaza setul si cu alte culori sau tip de produse.

Intreaga gama de produse de infrumusetare este disponibila in sistemul modular magnetic: farduri pentru pleoape, pentru sprancene, obraz sau buze, fonduri de ten, corectoare, pudre, precum si aplicatorii de care ai nevoie. Aceste produse de make-up sunt disponibile in doua dimensiuni, cu accesoriile adaptate, in functie de tipul de produse.

Paletele create cu acest sistem de farduri sunt compacte. Un set de farduri creat cu ajutorul acestui sistem este ideal pentru pentru poseta deoarece ocupa mult mai putin loc. Mai mult, pentru ca sunt aceleasi farduri VIPERA, iti poti lua din aceasta linie produsele tale favorite pentru retusul machiajului pe timpul zilei, de exemplu, pudra, corectorul si rujul. 

Incearca-le si tu! Abia asteptam sa ne spui cum ti se par!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!