Va asteptam si in cartierul Drumul Taberei din Bucuresti!

Va asteptam si in cartierul Drumul Taberei din Bucuresti!
Pentru ca stim cat de important este sa testezi produsele pentru machiaj si de ingrijire inainte de a le cumpara, sa vezi culorile si sa simti texturile fardurilor, serumurilor si cremelor, am deschis un nou magazin exclusiv VIPERA in Bucuresti, in Centrul Comercial Drumul Taberelor. Ne gasesti la etaj.

 

Incepand cu luna aceasta, produsele marcii VIPERA sunt disponibile si mai aproape de tine. In acest nou magazin ai ocazia sa testezi produsele VIPERA din sistemul modular HAMSTER Magnetic Play Zone, ce reuneste un sisteme unic in lume, de farduri modulare pe baza de magneti.

Practic, intreaga gama de produse de machiaj o poti gasi acum intr-o varianta compacta, care iti va economisi spatiu de depozitare. Aceeasi calitate VIPERA, intr-o forma ideala si practica.

Momentan, acest sistem este disponibil doar in acest nou magazin. Asadar, iti oferim un motiv in plus sa ne vizitezi!

 

 

Produsele noastre sunt destinate atat utilizarii acasa, cat si in saloane de catre porfesionisti si make-up artisti. Dedicata inovarii, cercetarii si testarii continue, marca VIPERA este o marca poloneza care si-a inceput activitatea in urma cu mai bine de 30 de ani. Folosind cele mai noi tehnologii in procesul de productie, compania imbogateste constant portofoliul de produse pus in sprijinul femeilor de toate varstele pentru a le evidentia frumusetea naturala si pentru a le proteja totodata sanatatea. Produsele VIPERA folosesc ingrediente blande cu tenul, ochii, unghiile si mainile.  

 

 

Marca VIPERA respecta standardele internationale de calitate. In fiecare stadiu al productiei, echipe dedicate testeaza produsele, asigurandu-se ca rezultatul final respecta cele mai inalte cerinte in materie de calitate. Fiecare produs este testat dermatologic, aprobat si garantat ca fiind sigur. O parte din produse sunt hipoalergenice. Niciun produs din oferta VIPERA nu este testat pe animale.

 

 

Marca VIPERA este disponibila in magazinul online www.machiajsiingrijire.ro, in cele doua magazine fizice din Bucuresti si prin reteaua de parteneri.

Facebook: www.facebook.com/ViperaCosmetics.ro
Instagram: www.instagram.com/ViperaCosmetics.ro
YouTube: www.youtube.com/channel/UCZO3mI3Oaep424me9u5IbgQ

Locatii magazine fizice in Bucuresti:

  • Magazinul Victoria, la parter - Calea Victoriei 17
  • Centrul Comercial Drumul Taberelor, la etaj - str. Brasov 25

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!