Noutati de make-up si ingrijire marca VIPERA

Noutati de make-up si ingrijire marca VIPERA
Luna august aduce odata cu ea multe noutati de make-up si ingrijire marca VIPERA. Iti propunem produse de make-up si ingrijire marca VIPERA potrivite atat pentru finalul acestei veri calduroase, cat si pentru sezoanele urmatoare. Pur si simplu, iti vei dori sa le ai tot timpul in trusa ta de machiaj!

Rimeluri pentru extra-volum si alungire
Produse pentru stimularea cresterii genelor si sprancenelor
Sprancene perfecte
Fonduri de ten
Luciuri de buze
Pudra compacta si pudra pulbere
Conturare ten
Ingrijire piele cu argint coloidal

Preferatele noastre sunt noile rimeluri VIPERA, care lasa genele bine definite, de un negru intens, cu extra-volum sau alungire.

Daca iti doresti gene mai lungi si mai bogate in mod natural, iti recomandam rutina de make-up si ingrijire cu bimatoprost. Sunt doua produse: serumul de noapte si tusul negru pentru utilizarea zilnica. Aceste doua produse isi completeaza actiunea pe tot parcursul zilei, iar ingredientul pentru cresterea genelor pe baza de bimatoprost le va imbunatati aspectul, facandu-le mai ample, mai dese, mai alungite si mai bine definite.

Sprancenele perfecte, armonizate chipului adauga caracter si pot schimba complet fizionomia. Sprancenele bine definite sunt acum la indemana oricui cu noile produse de make-up din oferta noastra, disponibile in mai multe nuante: kit-urile de styling sau nuantatoarele cu henna.

O categorie aparte din aceste noutati de make-up o constituie fondurile de ten sub forma compacta sau mousse: sunt usor de utilizat, cu o textura bogata. Au acoperire medie si mare si sunt ideale si pentru machiajul profesional sau de eveniment, cand ai nevoie ca tenul tau sa arate impecabil pentru mai multe ore.

Este inca vara asadar un luciu de buze hidratant, cu o textura usoara este tot ceea ce ai nevoie pentru a colora delicat buzele. Poti aplica noul luciu de buze Sweet & Wet ca produs unic sau peste un ruj. Aroma seducatoare iti va ispiti toate simturile.

Fiecare femeie isi doreste un ten perfect si luminos! Folosind produsele de machiaj si ingrijire VIPERA va puteti machia, subliniindu-va frumusetea naturala, perfect potrivita stilului dumneavoastra. Pudra compacta adauga un touch de final ideal, matifiaza sau adauga stralucire radianta, in functie de sortimentul ales. Pudra pulbere absoarbe sebumul, fixeaza machiajul si ii creste rezistenta. Tenul impecabil este tinta noastra principala. Compozitiile selectate cu grija includ pigmenti si ingrediente nutritive de inalta calitate care lucreaza impreuna pentru corectarea culorii pielii sau neutralizarea rosetii, uniformizarea texturii, conturarea tenului.

Cu ajutorul produselor de contouring puteti sculpta, imbunatati si defini trasaturile faciale, efectul mentinandu-se intreaga zi. Adauga un plus de stralucire cu un iluminator.

In premiera VIPERA, incepand din acest moment, iti poti comanda creme cu activi benefici, pe baza de argint coloidal, cu proprietati fantastice de regenerare si vindecare. Pielea ta va fi hranita, protejata si hidratata.
Descopera toate produsele VIPERA pentru ingrijirea pielii.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!