Ordinea aplicarii produselor de machiaj. Ghidul tau VIPERA

Ordinea aplicarii produselor de machiaj. Ghidul tau VIPERA

In ce ordine se aplica in mod corect produsele de machiaj? Cred ca fiecare dintre voi v-ati intrebat cel putin odata la un moment dat acest lucru. In cele ce urmeaza iti vom prezenta ghidul nostru de machiaj si ordinea corecta a aplicarii produselor de machiaj. Urmeaza recomandarile urmatoare si ordinea aplicarii produselor de machiaj pentru rezultate excelente. Machiajul va rezista mai mult timp daca produsele sunt aplicate in mod corect. Utilizeaza machiajul, produsele adecvate si tehnicile corecte pentru a-ti pune in evidenta frumusetea naturala.

  1. Pasul 1. Curatarea tenului
  2. Pasul 2. Hidratarea tenului
  3. Pasul 3. Baza pentru machiaj
  4. Pasul 4. Corectorul, fondul de ten si pudra
  5. Pasul 5. Bronzer, contur si highlighter
  6. Pasul 6. Machiajul ochilor
  7. Pasul 7. Machiajul buzelor
  8. Pasul 8. Fixarea machiajului

Curatarea tenului.
In fiecare dimineata, tenul tau are nevoie de curatare. Celulele moarte, impuritatile, excesul de sebum produs in timpul noptii se elimina cu produsele adecvate tenului tau. O piele normala sau mixta are nevoie doar de apa micelara, in timp ce tenul gras sau uscat are nevoie de produse speciale de curatare. De 2 - 3 ori pe saptamana poti folosi un exfoliant delicat pentru o curatare mai in profunzime.

Hidratarea tenului.
Dupa ce ai curatat tenul, e important sa il tonifici si sa il hidratezi. Acesti primi pasi in rutina ta de machiaj trebuie parcursi indiferent daca intentionezi sau nu in ziua respectiva. Hidratarea tenului poate fi facuta cu un serum sau cu o crema. Serumul se aplica intotdeauna sub crema preferata. Acum, dupa crema preferata, este momentul aplicarii si cremei de protectie solara. Mai ales pe timpul verii, unele creme cu factor de protectie solara sunt ele insele hidratante si nu mai necesita crema.

Aplicarea Primerului – baza pentru machiaj.
Primerul (baza pentru machiaj) te ajuta sa uniformizezi aspectul tenului si sa diminuezi porii si liniile fine. Alege unul cu silicon pentru un efect accentuat de fermitate si netezire. Primerul va asigura si durabilitatea machiajului deoarece fondul de ten va adera mult mai bine peste acesta. Baza de machiaj este disponibila de cele mai multe ori intr-o culoare neutra, care se blenduieste bine pe orice nuanta a tenului.

Aplicarea corectorului, fondului de ten si a pudrei 
Daca ai parcurs pasii de mai sus, atunci tenul tau este pregatit pentru etapele estomparii imperfectiunilor, sculptarii si redefinirii trasaturilor naturale. Foloseste urmatoarele produse in aceasta ordine: corector, fond de ten si pudra. Aplica un corector pentru mascarea cicatricilor si cearcanelor inainte de aplicarea fondului de ten. Daca este nevoie, mai poti reveni si dupa ce ai aplicat fondul de ten. Pentru aplicarea corectorului si fondului de ten foloseste degetele, o pensula speciala sau buretele de latex. Pudra se aplica dupa fondul de ten, cu peria scuturata, in strat subtire, ca un voal natural. 

Aplicarea bronzerului, contouringului, fardului de obraz si highlighterului
Acum tenul tau este cu siguranta desavarsit si pregatit pentru a fi sculptat. Bronzerul va oferi tenului umbre calde, in timp ce contouring-ul are de regula tonalitati reci. Daca aplici bronzer, contouring, blush sau highlighter sub forma cremoasa, atunci aplica-le inainte de pudra.

Machiajul ochilor
Incepe cu stilizarea si definirea sprancenelor, apoi aplica machiajul dorit pe pleoape. Ultimul pas in machiajul ochilor este aplicarea rimelului.

Machiajul buzelor
Asigura-te ca buzele tale sunt bine hidratate. Daca este nevoie, revino cu crema hidratanta preferata sau cu un balsam de buze. Atentie la alegerea produsului: anumite produse fac aproape imposibila aplicarea ulterioara a rujului, care pur si simplu nu ramane pe buze.

Fixarea machiajului
Ultimul pas este un spray fixativ pentru machiaj. Utilizeaza-l pentru ca machiajul tau sa reziste mai mult. Va hidrata tenul intr-un mod delicat. Pulverizeaza de la 30 cm de ten, cu ochii inchisi.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!