Produse anti-imbatranire in rutina ta zilnica de ingrijire si make-up

Produse anti-imbatranire in rutina ta zilnica de ingrijire si make-up

Cine nu isi doreste sa gaseasca solutia anti-imbatranire si sa ramana mereu cu o piele tanara si fara cusur? Tineretea si frumusetea sunt doua concepte pe cat de vaste, pe atat de cautate de catre fiecare dintre noi. VIPERA iti pune la dispozitie mai multe produse anti-imbatranire, de ajutor in ingrijirea tenului matur, pe care le poti include cu usurinta in rutina ta zilnica de ingrijire si de make-up. Iti prezentam preferatele noastre, pe care te invitam sa le descoperi in magazinul online ViperaCosmetics.ro. Le poti folosi atat separat, cat si impreuna, pentru completarea actiunilor anti-imbatranire a fiecaruia dintre ele.
 

  1. Serum bio cu antioxidanti, ultra-energizant
  2. Serum de zi sau de noapte MESO-THERAPY
  3. Pudra cu proprietati anti-imbatranire
  4. Balsam pentru buze

Serumul bio Miracle Zen Garden ultra energizant iti confera hidratare si luminozitate aproape instantaneu. Foloseste-l pe timp de zi, in rutina ta zilnica de ingrijire anti-imbatranire si vei incepe sa descoperi rezultatele. Contine un amestec de 8 antioxidanti naturali care regenereaza pielea, pentru un plus de fermitate si vitalitate. Contine un amestec de ingrediente active pentru tenul matur, care previn imbatranirea, reduc ridurile, ajuta la mentinerea nivelului de elastina si colagen.

Formula unica pe baza de ulei de avocado, ulei de macadamia, ulei de marula, ulei de primula, ulei de macese, ulei de trandafir, Lipex Shea, vitamina E. Aici gasesti proprietatile extraordinare ale acestor ingrediente care stau la baza acestui serum anti-imbatranire.

Serumul MESO-THERAPY pentru tenul matur poate fi utilizat atat ziua, cat si noaptea, oferind pielii un plus de energie. Este un adevarat elixir pentru recapatarea tineretii; se simte placut si catifelat in contact cu pielea. Formula sa contine esente organice care restabilesc stralucirea sanatoasa, fermitatea, vitalitatea si elasticitatea pielii. Serum cu tripla actiune pentru ingrijirea pielii mature, subtiate de varsta, uscata si sensibila. Ajuta la reducerea ridurilor, reumple pielea si o mentine supla si tanara.Te va incanta cu mirosul fructat, in timp ce ingredientele active vor patrunde adanc in piele. Utilizarea frecventa restabileste vitalitatea si metabolismul celular.

Pudra Cos-Medica Rosy cu efect anti-aging este o pudra pulbere recomandata pentru pielea matura. Formula este transparenta, pe baza de tapioca, imbogatita cu antioxidanti. Aceasta pudra transparenta adauga o stralucire usoara si hidratanta si intinereste fata si corpul, fara a lasa urme de pulbere. Are o nuanta roz deschis, cu efect iluminator, care intinereste vizual prin dispersia luminii si prin netezirea ridurilor. Cu o formula blanda si usoara, o poti folosi cu succes pentru fixarea machiajului sau pentru retusurile machiajului de peste zi.

Balsamul protector pentru buze anti-imbatranire ofera hidratare pe termen lung. Aplica-l ca baza in machiajul buzelor, pentru a reduce migrarea rujului in liniile fine dimprejur. Imbogatit cu unt de karite, este un balsam pentru buze intens hidratant, care previne imbatranirea prematura a pielii, netezeste si creste fermitatea buzelor. Vitamina F, derivata din ingredientele naturale ale basamului, ofera un strat protector antirid.

Incearca si tu aceste produse anti-imbatranire si trimite-ne feedback-ul tau folosind recenziile de produs. Abia asteptam sa aflam parerea ta despre ele!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!