Produse recomandate pentru machiajul de Sarbatori

Produse recomandate pentru machiajul de Sarbatori

Ultima luna din an este perfecta pentru petreceri de tot felul. Dupa un an dificil, Sarbatorile de Iarna, Craciunul si Revelionul ne dau mai multe motive de mese in familie, vizite la prieteni si rude, mese si petreceri in oras. Foloseste glitter sau irizatii discrete in pudra si iluminator. Vei straluci la propriu, indiferent daca alegi particule fine stralucitoare, culori puternice sau nuante mai elegante. Indrazneste cu farduri cu straluciri UV: au un aspect natural in timpul zilei si unul florescent sub lumina UV.

Perioada aceasta incarcata in care purtam masti de protectie lasa mai mult loc machiajului ochilor.

Considerat pe nedrept prea tineresc uneori, consideram ca machiajul ochilor cu glitter poate potrivit la orice varsta, in proportia corecta si adecvata momentului zilei sau evenimentului. Atunci cand folosesti pigmenti, ia in calcul sa aplici un primer. Fardul se va fixa mai bine pe pleoape, iar culorile vor fi mai intense. Poti folosi buricul degetelor ca si aplicator, pentru a controla mai bine atat suprafata de aplicare, cat si cantitatea de fard aplicata.

Daca inca nu te-am convins sa il incerci dar totusi vrei sa abordezi un machiaj stralucitor, poti incerca rimelurile cu sclipiri metalice, perfecte pentru o tusa aurie sau argintie. Obtii un efect ombre, daca le aplici doar pe varfuri. 

O categorie aparte de farduri pentru fata si corp sunt cele cu efect neon si stralucire UV, potrivite atat pentru utilizare ziua, cat si noaptea. Pe timpul zilei, in conditii normale de iluminare, vopselele par normale, insa noaptea, sub lumina UV acestea degaja o stralucire fluorescenta. Le poti aplica cu usurinta pe piele, se usuca rapid si dureaza mai multe ore. Adauga apa calda sau rece in tava fardului cu vopsea florescenta si amesteca bine pana cand vopseaua se omogenizeaza perfect cu apa. Cu cat apa este mai calduta, cu atat vopseaua se transforma mai repede in lichid si se amesteca. O poti aplica pe ten, brate, picioare, decolteu sau abdomen.

Indepartarea se face la fel de repede, cu apa calduta.

Potrivite atat in machiajul de zi, cat si cel pentru seara, stralucirile discrete si pline de farmec ale blush-urilor, pudrelor si iluminatoarelor te vor purta in atmosfera festiva indiferent cand alegi sa le porti! Cred ca nu gresim cand spunem ca se pot plia perfect in orice ocazie 😊

Pregateste-te de Sarbatori alaturi de VIPERA, aliatul tau de nadejde pentru a-ti pune in evidenta frumusetea naturala!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!