Promotia lunii: lichidare de stoc la zeci de lacuri de unghii

Promotia lunii: lichidare de stoc la zeci de lacuri de unghii

Manichiura si pedichiura perfecte si de durata la un pret accesibil?

Acum ai cea mai la indemana solutie! In magazinul nostru online avem in lichidare de stoc zeci de lacuri de unghii (link categorie), din care cu siguranta vei gasi cel putin unul pe gustul tau!


Lacuri de unghii colorate de la Polka
Lacuri de unghii vibrante Vamp
Lacurile de unghii Natalis de o calitate superioara
Lacurile de unghii cu uscare rapida Focus On
Lacurile de unghii Jest
Lacurile de unghii Husky cu aspect mat
Lac de unghii Jester cu efect de gel
Lac de unghii Tiffani cu efect perlat
Lac de unghii Metal Effect


Lacurile colorate de la Polka au o gama larga de nuante, de la culori translucide, pana la culori intense, pentru un aspect lucios si atragator. O multitudine de culori ce garanteaza o gama completa de nuante calde, pastelate sau reci. Lacul de unghii Polka ofera unghiilor un aspect stralucitor si atragator si rezista pe unghii timp indelungat. Il poti folosi cu succes atat pentru manichiura, cat si pentru pedichiura.

Lacurile vibrante din gama Vamp au culori festive, efecte perlate, metalice si stralucitoare. Pigmentii sunt puternici, iar culorile captivante. Oja de unghii Vamp are pensula plata, in forma de evantai, care ajuta la aplicarea lacului.

Lacul de unghii Natalis iti ofera o calitate premium, la un pret accesibil. In culori moderne care adera excelent pe unghii, manichiura si pedichiura vor fi perfecte pana la 7 zile. Forma periei iti va usura aplicarea ojei care se intinde perfect, acopera bine si rezista pe unghii.

Lacurile de unghii cu uscare rapida Focus On au o consistenta cremoasa, usor adaptabila oricarei tinute si oricarei tonalitati ale pielii. Este o oja ideala pentru realizarea rapida a manichiurii sau pedichiurii.

Lacurile de unghii Jest au efect de gel, pentru o purtare indelungata. Este o oja stalucitoare, cu acoperire mare, delicata si blanda cu unghiile. Culorile sunt moderne, intense, non-perlate sau usor nuantate. Pensula permite aplicarea lacului cu precizie; nu picura si elibereaza cantitatea perfecta de oja.

Lacurile de unghii Husky cu aspect mat sunt o alegere potrivita pentru sezonul toamna-iarna. Aspectul mat se integreaza bine alaturi de un ruj mat. Oja mata de la VIPERA are un applicator fin, se usuca repede si rezista perfect mai multe zile.

Lacul de unghii Jester cu efect de gel face ca unghiile sa para super-stralucitoare. Luciul ojei pe unghii are o rezistenta de durata. Lacul de unghii Jester vine cu o baza foarte pigmentata, care asigura o acoperire buna chiar si dupa aplicarea unui singur strat si practic, obtii un finisaj ideal la a doua aplicare. Oja Jester este flexibila si rezistenta, acoperind perfect suprafata unghiei.

Lacul de unghii Tiffani are efect perlat, stralucitor, sidefat. Adera perfect pe unghie, rezista si este flexibil. Formula sa cu rasini unice si amestec de ingrediente “delicioase” pentru a obtine o textura neteda si uniforma. Aplicati doua straturi pentru a intensifica nuanta aleasa si pentru a obtine o manichiura mai rezistenta!

Lacul de unghii Mettal Effect se aplica perfect pe unghii. Primul strat ofera efectul optim, insa al doilea iti va oferi stralucire maxima. Este un lac de unghii uimitor, cu pigmenti metalic si efect de oglinda. Se usuca repede si nu lasa imperfectiuni. Lacurile de unghii metalizate se aplica cel mai bine pe unghiile curatate si bine lustruite.

Tu ti-ai ales lacurile de unghii favorite?

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!