Seturi cadou ideale pentru Sarbatorile de iarna

Seturi cadou ideale pentru Sarbatorile de iarna

Perioada Sarbatorilor de iarna vine cu deja traditionala goana dupa cadouri. Stim cat de frumos dar cat de greu poate fi in acelasi timp, sa gasesti combinatia optima de produse de oferit in dar. Special pentru aceasta perioada magica din an, iti propunem seturi cadou ideale pentru a fi oferite femeilor speciale din viata ta si de ce nu, chiar tie! 

Iti punem la dispozitie o selectie din best seller-urile VIPERA si alte produse partener, ambalate in cutii de cadou. Nu uita ca iti livram gratuit orice comanda in valoare de minim 99 lei! 

Cu alte cuvinte, te scapam de batai de cap, mai ales in aceasta perioada dificila!

Seturile cadou formate din produse cosmetice si articole din piele naturala sunt preferatele noastre. Produsele din piele naturala sunt atent lucrate, din piele moale de cea mai buna calitate. Oferind acest cadou, cu siguranta vei surprinde atat prin calitatea produselor, cat si prin utilitatea lor.

Accesoriile textile colorate pot scoate din anonimat orice tinuta. Pe acest lucru am mizat cand am creat seturile cadou formate din produse cosmetice si coliere textile. La un pret atractiv, reprezinta o alegere isteata si surprinzatoare, atat prin noutatea lor, cat si prin calitatea impecabila.

Seturile cadou formate din doua produse cosmetice VIPERA sunt puse in slujba frumusetii naturale a doamnelor din viata ta. Poate ca ele cunosc deja produsele noastre sau poate ca doresti sa le surprinzi cu ceva nou si la moda, cu siguranta nu vei regreta. 

Seturile formate din 6 lacuri de unghii asortate sunt dezvoltate special pentru a raspunde nevoilor femeii moderne. Alege din paletele cu nuante pastelate, stralucitoare, rosii sau indrazneste cu albastru si verde sau auriu si argintiu. Aplica-le peste un lac de unghii baza. Indiferent de tendinte, aceste nuante sunt mereu la moda. Se aplica usor pe unghii si se usuca repede. Vei obtine manichiura impecabila la care ai visat mereu!

Seturile cadou formate din 3 lacuri de unghii intens pigmentate si Top Coat decorativ iti permit sa realizezi modele unice, care duc unghiile in zona de arta. Sigilati manichiura cu Top Coat pentru a proteja lacul pe unghii si pentru a-l pastra intact cat mai mult timp

Cu ajutorul seturilor cadou formate din 3 produse Cos-Medica mergi la sigur! Sunt produse dermatocosmetice pe baza de acid azelaic, de ajutor pentru tenul gras si cu predispozitie acneica. In componenta seturilor, fie ca alegi varianta de ingrijire, fie una din cele doua variante pentru machiaj, al 3lea produs este din partea noastra! 

Celor mai mici domnisoare le poti oferi seturile noastre pentru machiaj, casuta magica TuTu si seturile de 3 produse VIPERA, toate formulate special pentru pielea si unghiile lor sensibile. Fetitele adora sa se joace cu ele si sa paseasca astfel in lumea mamicilor lor. Oferindu-le in dar, vei incuraja motricitatea fina si jocul de rol, atat de importante la aceasta varsta!
Aceste produse sunt testate si sigure pentru copii de peste 3 ani.

Tu ai ales cadourile de Craciun?
Mos Nicolae bate la usa, iar Mos Craciun e deja pe drum! 😁

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!