Tendinte in machiaj in sezonul toamna – iarna 2021 / 2022

Tendinte in machiaj in sezonul toamna – iarna 2021 / 2022

Tendintele de machiaj in sezonul toamna – iarna 2021 / 2022 pun in prim-plan machiajul ochilor si prospetimea tenului. Acest lucru se datoreaza si contextului actual si purtarii mastii. De la “no make-up make-up”, pana la machiaje sofisticate smokey eyes sau cu glitter, alege ceea ce se potriveste cel mai bine cromaticii si stilului tau personal.

Machiajul buzelor: experimenteaza cu nuante de nude-uri suave si indrazneste cromatic cu rujuri rosu intens. Buzele rosii au fost si vor ramane intotdeauna in tendinte. Au revenit in tendintele sezonului toamna – iarna 2021/2022 culorile sidefate, perlate. Poti contura buzele cu un creion cu o jumatate de ton mai inchis decat rujul, iar la final adauga un luciu peste ruj. Datorita purtarii mastii, rujurile rezistente la transfer sunt preferatele noastre.

Machiajul ochilor:  daca simti ca ai nevoie de mai multa culoare, atunci poti folosi tusuri colorate si pigmenti. Accentele cromatice albastre complimenteaza ochii caprui. Poti experimenta cu un liner albastru sau un fard mat. Foloseste rimel albastru sau obtine efectul ombre colorand doar varfurile genelor in auriu, argintiu sau albastru. Fardul roz este o optiune care va lumina privirea fara sa dea senzatia de “prea mult machiaj”. Smokey eyes mat cu tonuri de negru sunt de asemenea in tendintele acestui sezon rece.

Machiajul tenului:  in tendintele sezonului acesta, tenul este natural, proaspat, stralucitor, cu finisaje transparente. Accentul este pe hidratare si ingrijire. Opteaza pentru texturi usoare de bb cream sau fonduri de ten cu acoperire mica si medie, luminoase, care lasa sa se vada micile imperfectiuni de pe ten. Blush-ul este in tonalitati de bronzer, portocalii si caramizii. Aplica un blush cremos pentru un aspect natural, perfect omogenizat pe piele.

Experimenteaza cu produsele de machiaj si ingrijire VIPERA. Tendintele de machiaj in sezonul toamna – iarna 2021/2022 pun in prim-plan machiajul ochilor si prospetimea tenului. Alege-ti produsele favorite si ramai alaturi de noi pentru mai multe sfaturi si noutati din domeniu!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!