Top 5 produse de machiaj preferate in Pandemie

Top 5 produse de machiaj preferate in Pandemie

Pandemia a adus odata cu ea si schimbarea obiceiurilor de ingrijire si machiaj. Purtarea mastii (asadar acoperirea fetei) ne-a determinat sa cautam produse adaptate, non-comedogene, rezistente la transfer, umezeala, transpiratie. Accentul este acum pe machiajul ochilor. Magazinul nostru online iti pune la dispozitie mai multe produse de machiaj care raspund noilor nevoi. Despre produsele de ingrijire adaptate Pandemiei iti vom povesti pe larg intr-unul din articolele urmatoare. Azi iti prezentam top 5 produse de machiaj preferate in Pandemie

  1. Fond de ten compact matifiant
  2. Rimel hipoalergenic Transonic
  3. Tus pentru cresterea genelor
  4. Fard de pleoape Trio
  5. Ruj rezistent la transferul pe masca

Fondul de ten compact Camera Photo este potrivit in conditii extreme, asigurandu-ti aspectul mat impecabil al tenului. Ne place deoarece il poti folosi in straturi succesive, in functie de ce grad de acoperire ai nevoie. Te ajuta sa ascunzi imperfectiunile, sa minimizezi porii si sa netezesti chiar si tenul cu probleme.

 

Rimelul hipoalergenic Transonic Lashes este prietenos cu genele. De un negru intens, este in acelasi timp sigur pentru ochii sensibili si sensibilizati de diverse produse sau mirosuri. Genele se simt libere si usoare, rimelul rezista mult timp, iar tu te vei simti confortabil purtandu-l. Acopera uniform si nu se strange. Peria speciala se potriveste oricarei forme a ochilor. Acest rimel hipoalegenic este de asemenea sigur pentru purtatorii de lentile de contact.

 

Nu este minunat ca te poti machia si in acelasi timp sa poti imbunatati forma, lungimea si volumul natural al genelor tale? Tusul pentru accelerarea cresterii genelor poate sa faca acest lucru. Aplicat cu pensula de-a lungul bazei genelor, tusul contureaza frumos privirea, iar genele devin vizibil mai lungi si mai pline. Primele rezultate se vad dupa doar 2 saptamani de utilizare zilnica. Acest tus face parte din gama de produse cu Bimatoprost, ingredientul special care accelereaza ritmul de crestere al genelor si sprancenelor.

Fard de pleoape stylish in 3 culori, potrivit pentru orice ocazie. Textura super-catifelata permite aplicarea usoara. 3 culori asortate care se vor blendui intr-un machiaj perfect al ochilor. Aplica nuanta deschisa pe toata pleoapa, ca baza pentru celelalte doua. Nuanta intermediara este vitala pentru amestecarea culorilor; ajuta la combinarea lor pentru o echilibrare cromatica. Nuanta inchisa este cea mai interesanta si fascinanta; evidentiaza si energizeaza aspectul machiajului.

Rujul Rendez Vous este ideal in perioada aceasta deoarece este rezistent la transferul pe masca de protectie. Are o formula cremoasa, care ofera o senzatie placuta pe buze. Acopera mediu si complet, cu un finisaj semi-lucios. Ramane pe buze intreaga zi. Rujul nu pateaza cand mananci, bei sau porti masca. Poate fi folosit de asemenea ca strat de baza sub oricare alta culoare de ruj.

Speram ca ti-am starnit curiozitatea sa incerci aceste produse de machiaj pe care noi le consideram excelente si adaptate nevoilor curente generate de Pandemie.

Abia asteptam impresiile tale!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!